Agenda Impact onder­nemen


14 april 2021

Zoals wellicht bekend zijn wij een voorstander van een radicale verandering van het huidige economische systeem wat zorgt voor een onverantwoordelijke uitputting van de aarde.

Daarom zijn we blij met het voorliggende statenstuk waarmee werk wordt gemaakt van impact ondernemen in Drenthe. De Partij voor de Dieren ziet dit voorstel als een voorzichtig begin en we pleiten ervoor dat dit de norm wordt in Drenthe en eigenlijk ook in de rest van Nederland. We zouden graag zien dat het wensbeeld dat impact ondernemen in 2030 zoveel mogelijk normaal is in Drenthe, wordt omgezet naar een echt beleid.

Het bevorderen van impact ondernemen lijkt nu nog wat vrijblijvend, we zouden dus graag zien dat daarop meer gestuurd gaat worden, zodat de huidige gangbare economie ontmoedigd wordt en aangemoedigd wordt naar impact ondernemen te gaan. Dit komt het welzijn van de Drentse bevolking zeer ten goede volgens onze inschatting. Zoals wellicht bekend zijn wij een voorstander van een radicale verandering van het huidige economische systeem wat zorgt voor een onverantwoordelijke uitputting van de aarde.

Wij zien in impact ondernemen een kans om over te schakelen naar een gezonder systeem. We zien een concrete uitwerking graag tegemoet.

Wij staan voor:

Interessant voor jou

Elektriciteitsnet en Waterstof

Lees verder

Investeringsagenda sportvoorzieningen

Lees verder

Help mee aan een betere wereld

    Word lid Doneer