Eerste Onder­scheiding voor Mededogen uitge­reikt


24 november 2018

Thea Potharst heeft op zaterdag 10 november de Onderscheiding voor Mededogen uitgereikt aan Akka’s Ganzenparadijs in Dalen. Dit is de eerste keer dat deze onderscheiding in Drenthe is uitgereikt. Hiermee bedankt de werkgroep Trizin Hof en de vrijwilligers van de ganzenopvang voor hun inzet voor vogels en andere dieren in heel Nederland.

De vrijwilligers van Akka’s Ganzenparadijs hebben eerder dit jaar geholpen om zwanen schoon te maken. De zwanen waren in de haven van Rotterdam besmeurd geraakt met stookolie uit een tanker die tegen de wal gebotst was. Ook vingen ze 151 verwaarloosde vogels op uit een dierenwinkel in Limburg. In juni heeft Akka’s Ganzenparadijs de dierenambulance Zuidoost-Drenthe onder haar hoede genomen.

De Partij voor de Dieren werkgroep Drenthe is onder de indruk van de tomeloze inzet van Trizin en de vrijwilligers en heeft dit geëerd met een Onderscheiding voor Mededogen en een plantaardige taart.

Gerelateerd nieuws

We doen mee!

De Partij voor de Dieren doet definitief mee aan de Provinciale Staten verkiezing in Drenthe. Dat besloten zo’n 650 leden ...

Lees verder