We doen mee!


10 december 2018

De Partij voor de Dieren doet definitief mee aan de Provinciale Staten verkiezing in Drenthe. Dat besloten zo’n 650 leden op het partijcongres afgelopen zondag 9 december in Bussum.

De Partij voor de Dieren was al vertegenwoordigd in alle provincies, behalve Zeeland en Drenthe. De huidige kieslijst voor Drenthe omvat maar liefst veertien kandidaten. Allemaal mensen met hart voor natuur, dier en mens. Lijsttrekker Thea Potharst: “We gaan voor minimaal drie zetels. Die politieke invloed is hard nodig voor de natuur, milieu en gezondheid in Drenthe. De gangbare landbouw, met bestrijdingsmiddelen, en de intensieve veehouderij plegen roofbouw op ons mooie gebied. Door onze deelname aan deze verkiezingen, voor het eerst in de geschiedenis van Drenthe, kunnen kiezers eindelijk bij een partij terecht die altijd blijft vechten voor een natuurrijke, biodiverse en diervriendelijke provincie, waar mensen en dieren een goed leven hebben.” De partij houdt zich vast aan haar idealen en zal in de Provinciale Staten de kwetsbare natuur, dieren en milieu vertegenwoordigen.

Wij staan voor:

Gerelateerd nieuws

Eerste Onderscheiding voor Mededogen uitgereikt

Thea Potharst heeft op zaterdag 10 november de Onderscheiding voor Mededogen uitgereikt aan Akka’s Ganzenparadijs in Dalen....

Lees verder

Doe mee met de december zang actie!

Lees verder