Kijkje achter de schermen van Water­schappen


Kom zondag 6 juni naar onze online infor­matie avond!

5 juni 2021

Vechten voor de muskusrat en de bever, het verbeteren van de waterkwaliteit, natuurvriendelijke oevers ... In het waterschap kun je veel betekenen voor dieren, natuur en milieu. Denk je erover om bestuurder te worden in een Drents waterschap? Kom dan naar onze online informatieavond op 6 juni aanstaande vanaf 19.30 uur!

Fractievoorzitters Paul van Gent (Rivierenland) en Cynthia Pallandt (Brabantse Delta) zullen je vertellen over politiek in het waterschap. Eén van onze oud-waterschapbestuurders van Hunze en Aa’s is aanwezig om al je vragen te beantwoorden.

Kun je niet aanwezig zijn, maar wil je wel betrokken worden bij de groepen die zich voorbereiden op de waterschapsverkiezingen 2023? Mail dan naar drenthe@partijvoordedieren.nl. Ook als je vragen hebt kun je hier terecht.

Klik hier om deel te nemen: https://zoom.us/s/92014879025

Wij staan voor:

Gerelateerd nieuws

Pesticiden overlast melder

Het burgerinitiatief tegen pesticiden in de Gemeente Westerveld, Meten=weten heeft een app ontwikkeld waar overlast ten gevol...

Lees verder

We hebben een nieuw afdelingsbestuur!

Onze afdeling is groeiende en we zijn verheugd om te kunnen melden dat het bestuur van de afdeling Drenthe maar liefst 3 nieu...

Lees verder