Jur Faber


Statenlid

Hallo, ik ben Jur Faber.

In mijn werkzame leven was ik huisarts. Ik ben gehuwd en we hebben 2 zonen en 2 dochters (mag ook andersom). Ik ben altijd begaan geweest, trouwens nog steeds, met de natuur. Tevens zag ik dat een gezonde leefomgeving met weinig vervuiling voor de gezondheid van mens en dier essentieel is. In het partijprogramma van de PvdD trof ik een betrokkenheid aan met dieren, mensen en het welzijn van de gehele aarde. Dat sprak mij aan!!!

Ik hoop dat de PvdD in Drenthe veel stemmen zal trekken. En ik hoop dat we zodoende invloed kunnen uitoefenen op een op gezondheid gerichte landbouw en industrie. Maar ook invloed kunnen uitoefenen zodat dieren rechten hebben en meer invloed kunnen hebben op plantaardige productie van eiwitten, invloed hebben op de kwaliteit van drink- en oppervlaktewater. We moeten zuiniger zijn met de Aarde en deze niet uitbuiten zodat er een evenwichtiger economische verdeling plaats kan vinden en ons niet richten op groei, groei ,groei maar welzijn voor mens en dier.

Alle kleine beestjes helpen en help ons een beetje met uw stem voor de Partij voor de Dieren in Drenthe.

Gerelateerd

Werk­bezoek aan de natuur

De fractie is op werkbezoek in de natuur. Tijdens de rondleiding door het natuurgebied was duidelijk dat elk jaargetijde in de natuur anders is. Er zijn andere dieren en insecten en andere planten en bloemen. En mooi om te zien hoe je van een weiland zulke mooie en diverse natuur kunt maken. Vooral als je de natuur haar gang laat gaan en hier en daar wat helpt. We hebben weer inspiratie opgedaan...

Bijdragen Nieuws